بازدید علمی با هدف دانش افزایی از موزه موضوع شناسی فقهی جمکران

11

بازدید علمی با هدف دانش افزایی از موزه موضوع شناسی فقهی جمکران، در روز چهارشنبه 97/9/21 ساعت 12 الی 14مختص طلاب ترم یک ودو برگزار شد.

در ابتدای این بازدید بخشهای مختلف موزه توسط راوی محترم آقای مهدی پوربرای دانش پژوهان معرفی شد و طلاب از قسمتهای مختلف از جمله فقهای شیعه ونواب عام حضرت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف وشهدای روحانیت در تمام اعصارآشنا شدند.

در این موزه دانش پژوهان ضمن آشنایی با آموزش مصور احکام، تابلو، اشیاء واجسام متنوع با موضوعات متنوع قرآنی مانند احکام مرتبط با آیات قرآن،خوردنیها،وآشامیدنیهای حلال وحرام، کسب کار حلال وبررسی مباحث اقتصادی از کلیه بخشها به صورت مبسوط بازدید به عمل آورده اند.