نشانه های مؤمن؛ موالات و معادات و مواسات

نشست

نشانه های مومن

استاد اخلاق در جلسه روز چهارشنبه مدرسه علمیه فائزات: نشانه های مومن در روایات سه چیز است .موالات ،معادات و مواسات.

خانم عابدی از اساتید بخش نیمه وقت عصر واستاد اخلاق ،به نشانه های مومن طبق روایات پرداخت. اولین نشانه مومن موالات است موالات یعنی قبول داشتن و پذیرش امر ولی خدا و پذیرش اینکه ما تحت امر ولی خدا هستیم هر چه درجه اطاعت ما بیشتر باشد مولویت مولا را بیشتر پذیرفته ایم.

دومین نشانه مومن معادات است .معادات یعنی نشان دادن دشمنی با دشمن خدا و حتما باید لعن را به هر زبانی بگوید. اگر کسی که ادعا می کند مومن است، علاقه قلبی به دشمن خدا داشته باشد باید در درجات ایمان او شک کرد. البته دشمنی که بر اساس اعتقادات دینی و مکتب باشد.

سومین نشانه مومن مواسات است .مواسات یعنی رحم ولطف داشتن نسبت به مومنین، محبت ولطفی که قلبی باشد نه صرف یک سلام وآنکه مورد نظر معصومین علیهم السلام است این است که محبت واقعی باشد مثل محبت دوبرادر .

وی در پایان اشاره به مصداق هایی در فضای مدرسه وجامعه الزهرا (س) کرد که طلاب در کنار مسئولین واساتید چگونه باید رفتار کنند.