طرح دوره تثبیت

طرح1

فراخوان شرکت در طرح تثبیت (طرح تقویت آموزش دروس اصلی و کاربردی سطح2)

طرح تثبیت جهت تقویت بنیه آموزش آن دسته از طلابی است که به سبب آموزش مجازی و عدم آمادگی ساختاری در این زمینه دچار خلأ آموزشی و یادگیری شده و دانش آنان در زمینه علوم پایه حوزوی در حد و اندازه لازم نیست. در این طرح دروس پایه به صورت سرفصل‌محور و بدون محوریت متن آموزشی اجرا می­شود.

شرایط شرکت در دوره تثبیت

* طرح حاضر به صورت اختیاری و برای طلاب روزانه (ایرانی و بین الملل، تمام وقت و نیمه وقت) اجرا می­­شود که  نمره پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 ایشان در دروس پایه 10 و بالاتر است و یا در امتحان درس مربوطه غیبت داشتنه­اند؛
* هر طلبه­ای به صورت هم­زمان حداکثر می­تواند در دو درس از طرح تثبیت شرکت کند؛

* غیبت مجاز در تمام دروس مطابق با دروس دو واحدی محاسبه می­شود. (طلاب مجرد 4 ساعت و طلاب متأهل 6 ساعت)

نمره تشویقی در طرح تثبیت

شرکت­کنندگان در این دوره پس از شرکت منظم و کامل کردن دوره و کسب امتیاز لازم از آن، به تناسب نمره اخذ شده در طرح تثبیت، از مزیت افزایش تا 4 نمره به درس مربوطه به شرح ذیل برخوردار می­گردند.

• کسب نمره 14 تا 16 در ارزیابی طرح تثبیت، موجب افزایش دو نمره به نمره پایان نیمسال آن درس می­شود؛
  • کسب نمره بالاتر از 16 تا 18در ارزیابی طرح تثبیت موجب افزایش سه نمره به نمره پایان نیمسال آن درس می­شود؛
  • کسب نمره بالاتر از 18 در ارزیابی طرح تثبیت موجب افزایش چهار نمره به نمره پایان نیمسال آن درس می­شود.

تذکر:

• طلابی که نمره امتحانی ایشان بین 10 تا 12 بوده یا غیبت امتحانی داشته­ باشند ملزم به امتحان مجدد بوده و نمره تشویقی طرح تثبیت طبق ضابطه فوق به نمره امتحان مجدد ایشان اضافه می­شود.
  • طلابی که غیبت غیر موجه دارند در صورتی که در امتحان مجدد نیمسال اول 1402-1401 نمره قبولی کسب کنند، نمره تشویقی به آن­ها تعلق می­گیرد.

زمان برگزاری دوره تثبیت

به صورت متمرکز از اول تا بیستم شهریور ماه، از  ساعت 8 تا 12 به صورت حضوری برگزار می­شود.
تذکر: این طرح به صورت غیرمتمرکز، پنج شنبه­ها در طول سال تحصیلی اجرا خواهد شد؛ برنامه کلاسی و امتحانی این طرح به صورت غیر متمرکز متعاقبا اعلام خواهد شد.

تاریخ امتحان طرح تثبیت
21 و 22 شهریور ماه

زمان و شیوه ثبت نام در دوره تثبیت

زمان  ثبت نام: از یکشنبه 9 مرداد ماه، ساعت 12 تا سه­شنبه 11 مرداد ماه، ساعت 12

جهت ثبت نام در دوره تثبیت از طریق سامانه دانش پژوهان، گزینه ثبت درخواست، ثبت نام در طرح تثبیت دروس پایه سطح 2 اقدام فرمایید.