به مناسبت ایام البیض ماه مبارک رمضان، مراسم قرائت دعای با فضیلت مجیر در مدرسه علمیه فائزات برگزار شد.

دعای مجیر

به مناسبت ایام البیض ماه مبارک رمضان، دعای مجیر در روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه مبارک رمضان دعای با فضیلت مجیر در مدرسه علمیه فائزات قرائت شد.

خواندن دعای مجیر در ایام البیض یعنی روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه مبارک رمضان توصیه شده است.

دعای مُجیر، از ادعیه مشهور اسلامی است که بنا بر روایات این دعا را حضرت جبرئیل وقتی پیامبر-صلی الله علیه و آله- در مقام ابراهیم -علیه السلام- مشغول نماز بود، آورد. کفعمی در کتاب‌های مصباح و البلد الامین آن را نقل کرده است. خواندن مجیر در ایام البیض (روزهای سیزدهم و چهارهم و پانزدهم) ماه رمضان برای آمرزش گناهان توصیه شده است.

نقل است هر که دعای «مجیر» را در «ایام البیض» ماه رمضان بخواند، گناهش آمرزیده می‌‏شود، هرچند به عدد دانه‏‌های باران ، برگ‌های درختان و ریگ‌های بیابان باشد .خواندن آن برای شفای‏ بیمار، قضای دین و رفع غم و اندوه سودمند است.