درس اخلاق روز چهارشنبه 28 آذر با حضور سرکار خانم فخر روحانی در مدرسه علمیه فائزات برگزار شد

5c0bd10e12fb6-300x200[1]

استاد فخر روحانی در این جلسه به معرفی حضرت معصومه سلام الله علیها و ثواب زیارت این بانوی بزگوار در روایات پرداخت و گفت تنها امام زاده ای هستند که سه امام معصوم علیه السلام زیارت ایشان را سفارش نموده اند.

خانم فخر روحانی درادامه در مورد بانو مجتهده امین صحبت کرد و بیان داشت این بانو در زمانی که اصلا کسی(از زنان) درس حوزه نمی خواندند، ایشان از پشت پرده در منزل درس می گرفتند و وقتی که حتی در زمان فوت فرزندانشان  کلاس را تعطیل نمی کردند.

از کتابهای بانو مجتهده امین کتاب نفحات الرحمانیه، معاد، اخلاق، مخزن العرفان و....می توان نام برد.

در پایان استاد واکنش ایشان را از لحاظ زمانی در یک نگاه بالاتر از موقعیت شهید مطهری وعلامه طباطبایی بیان داشت